Kis lakás, kevés hely – Elegante megoldások

A kis helyiségeket nehéz praktikusan berendezni. Akár az ülőhelyekkel, akár az ágyak, asztalok, szekrények méretével kell “matekozni”, az Elegante Mobilinál segítünk a bútorválasztásban.

Valódi fabútor méretre

Egy kis lakás vagy kis helyiség esetében nagy előny, hogy az Ön bútorait egyéni méretben, az Ön igényei szerint készítjük, kiváló minőségű tömör bükkfából.

Széthúzható asztal

Van megoldásunk a helyhiányra: kerek formájú, széthúzható BOLERO étkezőasztalunkat azoknak ajánljuk, akik unják a szögletes formákat és hisznek abban, hogy mindig van még egy hely az asztalnál, legyen szó étkezésről vagy baráti összejövetelről.

 

 

Hasonló megoldást kínál MIA étkezőasztalunk, amelynek például 120 centiméteres szélessége pillanatok alatt 160 centiméteresre növelhető. Hozzá illő modern formavilágú, strapabíró székekkel látványos eleme lehet egy étkezőnek és nappalinak. Sőt, ha engedünk a fantáziánknak, akár egy irodai tárgyalósarokban vagy kávézóban is jól mutatnak.

Szekrénysor helyett

A falra szerelhető elemek hatalmas segítséget jelentenek egy kis lakásban, amikor minden négyzetcentiméter számít. Ilyen például a FŐNIX vagy LEON lebegőpolc vagy az OSCAR nappali, ami faliszekrényből, falipolcokból TV-komódból és dohányzóasztalból áll.

 

 

Tökéletesen alkalmas arra, hogy kiváltsuk vele a régi, hatalmas helyigényű szekrénysort a nappaliban. Ugyancsak jó választás a DANON nappali sor, ha kevés a helyre szeretnénk igényes, szép és praktikus megoldást.

 

 

Fél méter is számít

Alig fél méter széles helyre kellene egy könyvespolc vagy vitrin? Válasszuk az ORION (1.), FŐINIX (2.) vagy CAPRI (3.) egyszárnyas könyvespolcot, az ORION (4.), FŐNIX (5.), CAPRI (6.) vagy LEON (7.) egyszárnyas vitrint erre a célra. Ha a sarkot kellene hasznosítani, ajánljuk a DANON sarokvitrint (8.).

 

 

Elegáns fotel, szétnyitható kanapé

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy vásárlóink imádják az Elegante Mobili foteljeit. R10, R20, R30, R40 vagy R50? Bármelyik a nappalink ékköve lehet. Praktikusak, kényelmesek és szépek. Szegedi, Tisza Lajos körút 47. szám alatti üzletünkben személyesen is meggyőződhet róla.

 

 

Az igazán helytakarékos lakás egyik legfontosabb kelléke egy jó minőségű és kényelmes kanapé. Mint például a ROSI kanapé, ami jó választás, akár harmonikusan illeszkedik a helyiség stílus- és színvilágába, akár épphogy extravagáns eleme annak.

 

  FEL