Rólunk

9+1 ok a rendelésre: tőlünk megkapja álmai bútorait!

Rögtön vágjunk is a közepébe, hiszen Ön mihamarabb szeretné élvezni otthona új varázsát, mi pedig alig várjuk, hogy örömet szerezzünk az Elegante Mobili webáruházának széles kínálatával.

1. Bútoraink tömör fából készülnek

A legfontosabb tudnivaló rólunk:minden bútorunk tömör bükkfából készül! Minden nap ilyen termékekkel dolgozunk, így bátran állítjuk: ennél nincs gyönyörűbb. A mi bútoraink nem lapraszereltek, az ilyen termékekkel egyébként is csak a gond szokott lenni, megspóroljuk Önnek a szerelés nyűgét. Kiszállítjuk, és egy pillanat alatt újjászületik a környezet. Ezt nem csak látni fogja, érzi is majd, amint megérinti bútorát.

2. Életre szól

Ha tömör bükkfából készült bútort vesz, biztos lehet benne: kiállja az idő próbáját. Generációkon át hasznos és gyönyörű eleme lehet otthonának, később akár gyermekei és unokái is használhatják. A bükk keménysége ellenére könnyen megmunkálható, ugyanakkor tartós, ezért is esett a választásunk erre az alapanyagra.

3. Elegancia

Névválasztásunk nem véletlen: az Elegante Mobili olaszul elegáns bútort jelent. Klasszikus bizonyíték erre a polgári stílusú GRAND, amely a legnépszerűbb termékcsaládunk.

4. Vállalkozását is új szintre emeljük

Elegáns irodát vagy rendelőt szeretne berendezni? Új hangulatot teremtene kávézójában vagy éttermében? Stílusos kényelmet biztosítana szállodájában? Minőségi bárszékeket keres? Ha bármelyik kérdésre igen a válasza, bátran keressen minket, portfóliónk az orvosok, az ügyvédek, a cégvezetők és a vállalkozók minden igényét kielégíti.

5. Megkapja a válaszokat

Bármilyen kérdése adódik, nyugodtan kereshet minket, mindenre válaszolunk. A legjobb, ha a +36 30 529 99 26-os telefonszámon hív minket.

6. A részletekre is ügyelünk

Több bútorcsaládunk termékeit is ízléses motívumok díszítik, GRAND bútorcsaládunk szív alakú fogantyúja a logónkon is látható.

7. Országszerte kiszállítjuk

Ha Ön is unja a tucatbútorokat, jó helyen jár, nálunk ugyanis nincsenek tömegtermékek. Bútoraink rendelésre készülnek, így 4-8 hetet várni kell rájuk, de megéri, vendégeit is lenyűgözi velük. A rendelés leadását követően hátradőlhet, a házhoz szállítás időpontjának telefonos egyeztetése után országszerte bárhová elvisszük az árut.

8. Minden korosztálynak

Klasszikus stílusú bútoraink mellett a fiatalos ízlés igényeit is ki tudjuk elégíteni, erre jó példa legújabb termékcsaládunk, a Toskana.

9. Gazdag színvilág

Tömör bükkfából készült bútoraink 12 színben kaphatók: válogathat, a fehér, a vintage, a világos bükk, a sötét bükk, a miele (méz), a rovere (tölgy), a konyak, a mahagóni, a világos dió, a sötét dió, a wenge és a fekete között. A kárpitozott bútorok 140 féle szín- és anyagválasztékban rendelhetők.

+1: Már csak egy mozdulat

Könnyű nálunk vásárolni, hiszen minden igényt kielégítő webáruházzal rendelkezünk. Egy lépésre van kínálatunktól, ide kattintva kezdhet nézelődni.

Kellemes vásárlást kíván az Elegante Mobili csapata!

  FEL