A tökéletes Elegante előszoba

Az előszoba a lakás első helyisége, ahová belépünk és az utolsó, amit elhagyunk. És bár hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az érkezéshez és a távozáshoz kapcsolódó tevékenységekben kimerül a funkciója, az előszoba több ennél: az otthon, az otthonosság kapuja. Ha foglalkozunk az előszoba berendezésével, sokat segíthetünk azon, hogy lakásunk valódi otthon legyen számunkra és családunk számára.

Egy előszobában is érvényes a kevesebb több elv. Kezdjük a terület felmérésével és a funkcionális igényeink számbavételével. A helykínálat adott, és ha azt is tudjuk, mire van szükségünk, jöhetnek az Elegante bútorok!

Remek választás bármelyik Elegante komód, ami nemcsak a fiókos tárolásra alkalmas, a komódra pakolhatunk is. Kulcs, feladandó posta, a behozott friss újság jól megférnek egy-egy esztétikus dísszel vagy kellemes illatgyertyával.

A képen is látható LEON bútorcsalád komódjaira is jellemző az igényes megmunkálás. Díszítőeleme a komódok frontján megjelenő széles, íves megmunkálású fafelület valamint az antikolt, modern vonalú fém fogantyúk.

 

Érdemes körülnézni oldalunkon, mert 11 bútorcsalád összesen 37-féle komódját kínáljuk Önnek!

Az előszoba kihagyhatatlan eleme a fogas és a tükör erre kínál megoldást a LEON bútorcsalád, amiben mindkettő megtalálható. De tükörből a CAPRI, az ELEGANCE, a GRAND, A FŐNIX, a SCALA és a KAIRO bútorcsaládok is kínálnak az Önnek és ízlésvilágának megfelelő megoldásokat.

Ajánljuk a LEON nagy tükröt azoknak, akik szeretik tetőtől talpig ellenőrizni a megjelenésüket, mielőtt utcára lépnek.

Ha van elég hely az előszobánkban, jó szolgálatot tesz egy elegáns pad. Akár az ELEGANCE “R60”, az ATINA “R10K”, a LEON padot választja, minőséget és szépséget sugároz majd a helyiség.

Az esztétikus előszoba egyik alapdarabja a LEON bútorcsalád fogasa, ami tömör bükkfából készül, elegáns, letisztult stílusában a tömörfa jelleg erőteljesen megmutatkozik.

  FEL