Ne féljünk a fehér bútoroktól! – Elegante megoldások

Manapság egyre többen választják a fehér bútorokat. A fehér bútorok minőséget, tisztaságot tükröznek, letisztult harmóniát árasztanak magukból.

       

Nincs okunk tehát a félelemre, ha fehér bútorokba gondolkodunk, íme néhány érv a fehér bútorok mellett:

1. A fehér semleges szín, jól illeszthető szinte bármilyen környezetbe, jól harmonizál más színekkel. A fehér szín
a legtöbb lakásstílusban otthonos megoldást kínál.

2. A fehér soha nem megy ki a divatból.

3. A fehér bútorok segítségével könnyebben változtatható otthonunk dekorációja, akár a falak, akár a textilek színe is, hiszen szinte bármilyen színnel jól harmonizál a fehér. Falat festeni és dekorációkat cserélni pedig mindig gazdaságosabb, mint a teljes bútorzatot cserélni.

Az Elegante Mobili több megoldást is kínál azoknak, akik fehér bútorokat keresnek. Bútorainkat egyéni igény szerint fehér színben is elkészítjük, kattintson és érdeklődjön elérhetőségeinken!

4. A fehér szín nemcsak a falak esetében tágítja a teret. A fehér bútorok kevésbé keltenek robosztus, nyomasztó hatást, megjelenésük könnyedebb, ezért növelik térérzetet.

        

5. Az albérletben lakók számára is kiváló választás a fehér bútorzat. Nehéz ugyanis olyan lakást találni, amelyben ne mutatnának jól a fehér bútorok.

6. Kissé provinciálisnak hat, de fontos szempont: a fehér bútorokon a finom lakáspor és szöszök kevésbé látszanak. Mindannyian ismerjük a helyzetet, amikor a sötét bútorokat a legnagyobb gondossággal töröljük át, de már néhány perc múlva magukhoz vonzanak némi port, ami sajnos meglátszik.

        

  FEL