Használja ki: november 10-ig kamatmentes hitelre is vehet bútorokat és konyhagépeket

A Cofidis és az Elegante Mobili együttműködése jóvoltából az üzletünkben található és megrendelhető bútorokat és konyhagépeket kamatmentes hitellel is megvásárolhatja.

Az akció 2019. november 10-ig érvényes, eddig lehet 15 hónapos, kamatmentes (THM: 0%) törlesztéssel kérni a bútorokat és a konyhagépeket. Ajánlatunk az egyedi készítésű konyhabútorokra nem érvényes.

Fantasztikus lehetőség ez fiatal pároknak és házasoknak, akik közös otthonukat alakítják ki, de karácsonyi ajándék esetén is érdemes kihasználni.

Minőségi bútoraink tömör bükkfából készülnek. A fabútorok egyedi méretben is kérhetők, 12 színben kaphatók, a kárpitozott bútorok pedig 140 féle szín- és anyagválasztékban.

Konyhájának felszereléséhez valamennyi gyártó Magyarországon forgalmazott konyhagépét, gránit- és kerámia mosogatótálcáját, csaptelepét, és konyhai kiegészítőjét is megrendelheti üzletünkben. Rendelését ingyenesen és az Önnek megfelelő időben szállítjuk otthonába, és be is építjük.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni kínálatunkról, ha pedig bútorcsaládjainkra kíváncsi, ide kattintva kezdheti a böngészést.

Várjuk szegedi üzletünkben (Jókai utca 7–9., fsz. 10.), a Nagyáruház Passzázs során!

Megrendelését telefonon és e-mailben is leadhatja:
Telefon: +36 30 931 0707
E-mail: kapcsolat@dev.elegantemobili.hu

  FEL